Wie ben ik?

Ann-Kasra, mijn naam klinkt niet alledaags en daar ben ik heel blij mee.  Ann is de naam die m'n ouders me gaven. Voor mij hangt die heel nauw samen met mijn hoofd, de rationele kant van mijn persoonlijkheid. Tijdens een training kreeg ik van Michael Barnett de naam Kasra mee, die betekent universal center, meteen ook de naam van deze website. Hij brengt me in contact met mijn lichaam, met voelen. Beide namen samen brengen me harmonie en evenwicht.

 

Mensen, hun relaties met anderen en hun leven hebben me altijd al geboeid. Waarom gedraagt iemand zich zoals hij dat vandaag doet? Welke gebeurtenissen hebben hem gemaakt tot wie hij vandaag is? Al die vragen brachten me na jaren onderzoek en persoonlijk werk bij traumaverwerking.

 

Uit eigen ervaring leerde ik dat niets echt vanzelfsprekend is en dat je niet alles alleen hoeft op te lossen in je leven. Dat inzicht bracht me bij mijn missie: anderen begeleiden om een dieper contact met zichzelf en de mensen om zich heen te creëren.

 

Libellen zijn een mooi voorbeeld. Daarom koos ik ze bewust als beeld voor mijn website. Ze trekken me aan omdat ze alleen én samen een unieke dynamiek teweeg brengen: ze creëren onderling verbinding en ook met de natuur. Tegelijk ben ik een beetje bang voor ze, en precies daar schuilt een sterke boodschap…Ook wat je in eerste instantie afschrikt, kan prachtig zijn!

Opleiding en teachers

 

 

Natuurlijk ben ik zelf ook in beweging. Mijn persoonlijke ontwikkeling houdt me alert en leergierig. Volgende opleidingen en teachers brachten me veel wijsheid, inzicht en kennis.

 

2017 - 2019

Dr Asaf Rolef Ben Shahar
Touching The Relational Edge: On-going training in Relational Body   Psychotherapy, London, UK

   

2016 – 2017      

Andrea Wandel
Advanced Trauma Training – The ear and The Autonomic Nervous System + Toxic Shame, Belgium

 

2015 – 2016     

Andrea Wandel
Self Connection – NTI NLP Instituut Limmen, Nederland

 

2015 – 2016

PSI Institute
Online Trauma Course, USA

 

2015                      

Andrea Wandel
Trauma Training – Healing of Preverbal Trauma, Belgium

 

2008 – 2010     

Michaël Barnett
Energy Training – Flower of Love, Denzelingen, Germany

 

2007 – 2009     

Quinx & Taking Wing
Leading By Being, Kapelle-op-den-Bos, Belgium

 

Diverse andere korte opleidingen gevolgd bij Dr. Dipl. Psych. Johannes B. Schmidt, Dr. PhD Asaf Rolef Ben-Shahar, Andrea Wandel, Michaël Barnett en Quinx sinds 2006. 

missie en visie

Ons leven is een bochtig pad. Nu eens is de klim steil en lang, dan weer laten we ons drijven op golven van overvloed. De indrukken, ervaringen en patronen die we onderweg opdoen en aanleren zijn in een later stadium ofwel een vloek ofwel een zegen.

 

Tegen de tijd dat we botsen, zijn we al lang vergeten wat ons heeft getekend en gemaakt tot wie we vandaag zijn. Wat we wel ervaren is weerstand, blokkades en steeds terugkerende problemen. Het trauma dat daaronder ligt, kan en mag geheeld worden.

 

Het resultaat? Jij voelt je vrijer, krachtiger en bewuster. Je kent je grenzen, durft te kiezen voor wat je echt wilt en pikt een pak minder ballast op dan voorheen. Aan de hand van gesprekken, oefeningen en lichaamswerk begeleid ik jou op weg naar energie en rust. Ik respecteer daarbij je eigenheid, voorkeuren en tempo en oordeel op geen enkel moment over jou noch over je keuzes.