Aanbod

Persoonlijke ontwikkeling, coaching, begeleiding, groei. Er zijn even veel woorden voor wat ik doe als er aanleidingen zijn om langs te komen. Kamp je met trauma, burn-out, psychosomatische klachten, concentratiestoornissen, angst- en paniekaanvallen, stress of PTSD? Of wil je leren om resources aan te spreken en je grenzen te herkennen? Wat het ook is dat je hier brengt, we gaan er samen mee aan de slag. Kies de sessie die op dit moment het best bij je past. Van daaruit is alles mogelijk.

 

Kies één van de drie pijlers en ontdek de mogelijkheden!

 

Voel je je graag veilig en geborgen om over je leven te reflecteren? Dan is een individuele sessie een mooie start. Je krijgt ruimte en tijd om op jouw manier te delen, te voelen en in te zoomen.

Soms is het trauma groot en de wonde nog vers. Dan is een Time & Space sessie helend. Processen gaan diep, ook zonder fysiek contact. Praten hoeft niet altijd.

Levensverhalen en ervaringen met een groep delen, werkt versterkend. Tijdens de workshops gaan we aan de slag met een bepaald thema. Theorie, oefeningen en lichaamswerk wisselen elkaar af in een veilige leeromgeving.